Προϊόντα για από τυρί (88)

4 ΤΥΡΙΑ

4 ΤΥΡΙΑ

Αλεύρι "00", νερό, προζύμι (φυσική μαγιά από αλεύρι μαλακής σίκαλης τύπου 0 σε σκόνη, μαγιά, αλεύρι από βυνοποιημένα δημητριακά), αλάτι, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, ντομάτα, μοτσαρέλα ασιάγκο, φοντίνα, εμεντάλ, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Caciocavallo - Ωριμασμένο Τυρί

Caciocavallo - Ωριμασμένο Τυρί

Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες. Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
Κοπή Τυριού

Κοπή Τυριού

Για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ημι-αυτόματων μηχανών μερίδας κατάλληλες για την κοπή όλων των τύπων δώρων, που κυμαίνονται από μηχανές πάγκου έως αυτόματες γραμμές. Οι αυτόματες γραμμές παρέχονται σε μεγάλο μέρος της ιταλικής και ξένης GDO. Ειδικότερα: - Αυτόματες, ημι-αυτόματες και ημι-χειροκίνητες μηχανές κοπής τυριού. - Μηχανές μερίδας, οι οποίες επιτρέπουν την ακριβή διαίρεση του τυριού σε φέτες προσαρμόσιμου μεγέθους. - Οριζόντιοι αποσυνδετήρες, οι οποίοι εκτελούν την οριζόντια κοπή των μορφών. - Αυτόματοι καθαριστές, για την εξάλειψη των ακαθαρσιών που υπάρχουν στην κρούστα των παλαιωμένων τυριών πριν από την κοπή και τη συσκευασία. - Αυτόματοι τρίφτες, οι οποίοι επιτρέπουν την απόκτηση ενός ομοιογενούς και έτοιμου προς χρήση τελικού προϊόντος. - Μηχανές επίπεδοσης, για την ακριβή κοπή της άνω και κάτω πλάκας των μορφών, για τη συσκευασία.
Τυρί από κατσίκι - Mudosu

Τυρί από κατσίκι - Mudosu

Ένα τυρί από κατσικίσιο γάλα που ενσωματώνει την ουσία και την παράδοση της Σαρδηνίας. Η ζύμη του, με χρώμα κίτρινο άχυρο, ξεχωρίζει για την αραιή του οπή και τη σταθερή και κόκκινη δομή, σύμβολο μιας προσεκτικής και παραδοσιακής επεξεργασίας. Η μυρωδιά αυτού του τυριού εντείνεται με την ωρίμανση, προσφέροντας μια πλούσια και ελκυστική οσφρητική εμπειρία. Η γεύση του Mudosu κυμαίνεται από γλυκιά όταν είναι νεαρό έως ευχάριστα πικάντικη με την ωρίμανση, προσφέροντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και έντασης. Παράγεται αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα που προέρχεται από την Ογλιαστρά, μια περιοχή γνωστή για την κατσικίσια κτηνοτροφία, αυτό το τυρί είναι ένας φόρος τιμής στην ποιότητα και την αριστεία της Σαρδηνίας. Με κυλινδρικό σχήμα, μια λεία και σταθερή κρούστα που κυμαίνεται από ανοιχτό καφέ έως σκούρο και μια μη βρώσιμη κρούστα, το Mudosu είναι ένα ειδικό τυρί, τέλειο για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση, πλούσια σε κομψότητα και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Καμεμπέρ από κατσικίσιο γάλα - Μαλακό τυρί με λευκή μούχλα

Καμεμπέρ από κατσικίσιο γάλα - Μαλακό τυρί με λευκή μούχλα

Είναι ένα μαλακό λευκό τυρί κατσίκας με ανθισμένη κρούστα. Η υφή είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης; η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή. 100% ιταλικό γάλα. Μέσο βάρος: 0,250 γρ. Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες
CASEIFICIO VEGANO DI BARBARA FERRANTE

CASEIFICIO VEGANO DI BARBARA FERRANTE

Παραγωγή "τυριών" vegan από φυτικά συστατικά. Ευρύ φάσμα (17 προϊόντα) vegan τυριών: μαλακά, φρέσκα, ημι-ώριμα και ώριμα. Βασική πρώτη ύλη το γάλα αμυγδάλου (ώριμα και ημι-ώριμα) και το γάλα σόγιας (φρέσκα και μαλακά). Ειδικές παραγωγές κατόπιν αιτήματος.
Ρικότα από βουβαλίσιο γάλα Campana DOP - Φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις

Ρικότα από βουβαλίσιο γάλα Campana DOP - Φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις

Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα αποτελεί μέρος της ιστορίας και της παράδοσης του γαλακτοκομικού τομέα, ένα σύμβολο της γεωργίας μας και της κληρονομιάς των τοπικών προϊόντων που οι περιοχές του Νότου της Ιταλίας μπορούν να εκφράσουν. Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα ΠΟΠ είναι ένα φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν, επομένως χωρίς ωρίμανση, που παράγεται μέσω της πήξης με θερμότητα των πρωτεϊνών του ορού γάλακτος από βουβάλι, πρώτη ύλη που προέρχεται από την παραγωγή Μοτσαρέλας από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα, η οποία της προσδίδει ιδιαίτερα δομικά χαρακτηριστικά κρεμώδους και μαλακής υφής, ένα χρώμα λευκό πορσελάνης, και έντονες αισθητηριακές ιδιότητες που περιγράφονται ως λεπτή φρεσκάδα γάλακτος και γλυκύτητα.
Γαλακτοκομικά εξοπλισμού για τυροκομεία

Γαλακτοκομικά εξοπλισμού για τυροκομεία

Ιταλική βιομηχανία του 1962, παρούσα στην περιοχή Αβερσάνο, τώρα στην τρίτη γενιά, η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε τυροκομεία για την επεξεργασία γάλακτος βουβαλιού, τώρα παρούσα στην Καμπανία και επίσης εκτός των εθνικών συνόρων. Κατασκευάζονται μηχανές για τυριά με ελαστική ζύμη - μοτσαρέλα, ρικότα, μπουράτα, κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι κ.λπ. Επιπλέον, πραγματοποιούνται έργα κατόπιν αιτήματος και προσαρμοσμένα, υποστηριζόμενα από μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξειδικευμένων τεχνικών. Οι μηχανές μας - Παστεριωτές, Πολυλειτουργικές, Δεξαμενές, Γιαουρτομηχανές, Μηχανές για μπουράτες, Μηχανές για κομμάτια, Ψυκτικά για γάλα, Μορφοποιητές, Νήματα κ.λπ. είναι όλες από ανοξείδωτο χάλυβα.
020. Σακούλες για γαλακτοκομεία - FOOD

020. Σακούλες για γαλακτοκομεία - FOOD

Σακούλες για μοτσαρέλα, σκαμόρτσα, μπουράτα.
Πεκονίνο Τοσκάνου - πεκονίνο με καρύδια, πεκονίνο με στέμφυλα, ώριμο πεκονίνο, φρέσκο πεκονίνο

Πεκονίνο Τοσκάνου - πεκονίνο με καρύδια, πεκονίνο με στέμφυλα, ώριμο πεκονίνο, φρέσκο πεκονίνο

ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΟΣΚΑΝΟ, ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΣΚΟΝΤΕΛΑΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΒΙΝΑΚΕΣ ΑΦΙΝΑΤΟ ΣΕ ΜΠΑΡΙΚ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΠΕΚΟΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΑΚΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Parmigiano Reggiano 40 μήνες

Parmigiano Reggiano 40 μήνες

Το Parmigiano Reggiano 40 μηνών περιέχει μόνο το 30% νερού και το 70% θρεπτικών συστατικών: πρωτεΐνες, βιταμίνες, φώσφορο, ασβέστιο, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα. Είναι εξαιρετικά εύπεπτο, χάρη στην παρουσία ενζύμων που τροποποιούν την καζεΐνη και την καθιστούν εύκολα απορροφήσιμη.
HALAL Τραμετζίνo - Τραμετζίνo με Μπρεζάολα, Ρόκα και Τριμμένο Τυρί

HALAL Τραμετζίνo - Τραμετζίνo με Μπρεζάολα, Ρόκα και Τριμμένο Τυρί

Χαλάλ τραμετζίνο γεμιστό με μπρεζόλα, ρόκα και τριμμένο τυρί.
Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Κρέατα, Τυροκομικά και Τυριά

Κρέατα, Τυροκομικά και Τυριά

Για την κατασκευή ευέλικτων συσκευασιών για τη συσκευασία κρεάτων, αλλαντικών και τυριών, οι ιδιότητες φραγμού είναι θεμελιώδεις για τη διασφάλιση της διατήρησης και της προστασίας του συσκευασμένου προϊόντος με την πάροδο του χρόνου. Η δέσμευση και η συνεχής αναζήτηση των καλύτερων λύσεων επιτρέπουν στην Renato Lusa να προσφέρει συνδυασμένα και συνθετικά φιλμ, τόσο ουδέτερα όσο και προσαρμοσμένα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θερμοδιαμόρφωσης, ευρύ φάσμα συγκόλλησης, φραγμό αερίου και αντοχή στη διάτρηση. Το φιλμ μπορεί να είναι ουδέτερο ή εκτυπωμένο έως 10 χρώματα, παστεριωμένο και αποστειρωμένο, ξεφλουδισμένο και μη, άκαμπτο ή ημι-άκαμπτο, κατάλληλο για τη συσκευασία μικροκυμάτων και κατάλληλο για οριζόντιες, κάθετες και θερμοδιαμορφωτικές μηχανές.
Τυριά και Λουκάνικα (με και χωρίς Τρούφα) - Λουκάνικα & Τυριά

Τυριά και Λουκάνικα (με και χωρίς Τρούφα) - Λουκάνικα & Τυριά

Σαλάμια και Τυριά από την Αμπρούτσο * Σαλάμι με Τρούφα * Γλυκό Σαλάμι Ακουιλάνου Στρογγυλό * Γλυκό Σαλάμι Τσιγολάνα * Πικάντικο Σαλάμι Τσιγολάνα * Σαλάμι από Συκώτι Χοίρου τύπου Τσιγολάνα * Πικάντικο Σαλάμι Μπαστόντσο * Σαλάμι Σπιανάτα Ακουιλάνου * Φρέσκες Σαλάτες Αμπρουτζέζες Τα Τυριά μας: * Κλασική Κασέτα από Γάλα * Κασέτα με Χλωρό Κρεμμύδι * Κασέτα με Καρύδια * Κασέτα με Μαύρες Ελιές * Κασέτα με Πράσινες Ελιές * Κασέτα με Πιπεριά * Κασέτα με Τρούφα
Τορτελόνι με Τυρί - Λαχταριστά στο Τραπέζι

Τορτελόνι με Τυρί - Λαχταριστά στο Τραπέζι

Γραμμή τορτελόνι 1 Kg με τις πιο αγαπημένες γεύσεις της παράδοσης, με επιλεγμένα υλικά και επεξεργασμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές. Διαθέσιμα επίσης: - Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 1Kg - Τορτελόνι με μανιτάρια 1Kg - Τορτελόνι με προσούτο 1Kg - Τορτελόνι με κρέας 1Kg
Διανομείς

Διανομείς

Η Plast Emilia ειδικεύεται στην παραγωγή κυλινδρικών διανομέων από ουδέτερο, λευκό και χρωματιστό πολυπροπυλένιο, ειδικά για τη συσκευασία αλατιού, αρωματικών, αποξηραμένου τριμμένου τυριού, ζάχαρης, κακάου, κόκκων και τροφίμων σε σκόνη γενικά. Οι δοχεία, διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες, από 50cc έως 750cc, και σε διάφορες διαμέτρους, από 35mm έως 82mm, μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε μια ευρεία γκάμα ύψους. Όλοι οι διανομείς παρέχονται με μια εκτενή γκάμα καπακιών δοσολογίας, από τα παραδοσιακά καπάκια πασπαλίσματος έως καινοτόμα με πτερύγια, σφραγίδες ή απλές κλειστές. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το πιο κατάλληλο καπάκι για το προϊόν σας. Για να έχετε καθαρή ορατότητα του προϊόντος σας στο δοχείο ή για μια πιο κομψή συσκευασία, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τη σειρά διανομέων Kristall που συνδυάζει ένα διαφανές σχέδιο με πρακτική συσκευασία.
Γενικά Ελληνικά Αποθήκες - Ωρίμανση Τυριών

Γενικά Ελληνικά Αποθήκες - Ωρίμανση Τυριών

Γενικά Αποθήκες Greci, μια πρωτοποριακή εταιρεία στην ωρίμανση τυριών, κυρίως του Parmigiano Reggiano.
ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΖΥΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ - Μια ευρεία γκάμα καλλιεργειών και λύσεων για την παραγωγή σκληρών τυριών

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΖΥΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ - Μια ευρεία γκάμα καλλιεργειών και λύσεων για την παραγωγή σκληρών τυριών

Η Sacco System, εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή γαλακτικών καλλιεργειών για τον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, παράγει μια σειρά από λυοφιλοποιημένες και κατεψυγμένες γαλακτικές καλλιέργειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σκληρών τυριών, ιδιαίτερα για την παραγωγή τυριών με ποσοστό υγρασίας στη μη λιπαρή ξηρή ουσία 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino a pasta dura Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saccosystem.com/ για να κατεβάσετε τα φυλλάδια!
Τυρί Γκρισίνι - Ένα Γευστικό Σνακ

Τυρί Γκρισίνι - Ένα Γευστικό Σνακ

Κριτσινια με γεύση τυριού. Ένα νόστιμο ψημένο προϊόν που είναι απαραίτητο για το απεριτίφ.
Grattugia Family - οικογενειακή χρήση μικρής εστίασης

Grattugia Family - οικογενειακή χρήση μικρής εστίασης

GRATTUGIA Mod. FAMILY Μονοφασικός ή τριφασικός κινητήρας ΡΟΥΛΟ ΓΡΑΤΤΟΥΓΙΑ INOX ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΡΑΙΑ: Kg 35 Μηχανή συμπαγής αλλά με μεγάλες επιδόσεις, είναι ικανή να επεξεργάζεται κόκκους, σκληρά τυριά, μπισκότα, ψωμί, ξηρούς καρπούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι όσο και σε μικρά καταστήματα. Ένα αληθινό και μικρό αριστούργημα της μηχανικής και του σχεδιασμού, με διακόπτη ασφαλείας της τριφύλλας που ενεργοποιείται μετά την υπέρβαση του ορίου ασφαλείας, απόλυτα συμβατό με τις τελευταίες ευρωπαϊκές κανονιστικές διατάξεις.
Μέλι με Λευκή Τρούφα - Καρύκευμα από μέλι μελιτώματος με λευκή τρούφα

Μέλι με Λευκή Τρούφα - Καρύκευμα από μέλι μελιτώματος με λευκή τρούφα

Συστατικά: Μέλι, λευκή τρούφα (Tuber borchii Vitt. - προέλευση Ιταλία) 2,5%, λευκή τρούφα (Tuber magnatum Pico - προέλευση Ιταλία) 1%, άρωμα. Ιδανικό σε συνδυασμό με φρέσκα/μέτριας ωρίμανσης τυριά και λαρδί ή για την παρασκευή γλυκών.
Παστεριωτές - Μηχανική Τροφίμων SRL - Παστεριωτής πλάκας για UHT γάλα, γιαούρτι και βιομηχανικό γάλα.

Παστεριωτές - Μηχανική Τροφίμων SRL - Παστεριωτής πλάκας για UHT γάλα, γιαούρτι και βιομηχανικό γάλα.

Το σύστημα παστερίωσης καταγράφεται μέσω ενός μέσου αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να εξάγετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας. Ο ηλεκτρικός πίνακας, από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει έναν πίνακα χειρισμού που επιτρέπει την επαλήθευση και ρύθμιση όλων των παραμέτρων ελέγχου. Ο εναλλάκτης θερμότητας κατασκευάζεται με βάση τις ανάγκες επεξεργασίας του πελάτη και έχει τη λειτουργία της αναγέννησης, θέρμανσης και ψύξης του προϊόντος. Οι πλάκες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316L, είναι στερεωμένες σε μια δομή από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 και συγκρατούνται από πλευρικούς σφιγκτήρες για να λειτουργούν σε μέγιστη πίεση 22 bar. Η σωλήνωση, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304L, επιτρέπει την απόκτηση των μονάδων παστερίωσης που απαιτούνται για τη μέγιστη ωριαία ικανότητα του παστεριωτή.
Τσέπης σταχτοδοχείο

Τσέπης σταχτοδοχείο

Η Idea είναι ένας φορητός, υγιεινός και ανθεκτικός στη μυρωδιά θήκης για αποτσίγαρα. Η Idea είναι ένα καινοτόμο αντικείμενο, σχεδιασμένο για τη συλλογή αποτσίγαρων και τσίχλας. Μπορεί να χωρέσει από 10 έως 12 αποτσίγαρα. Πώς να το χρησιμοποιήσετε: εισάγετε το αναμμένο αποτσίγαρο και κλείστε το καπάκι. Το αποτσίγαρο θα σβήσει σε λίγα λεπτά χωρίς να θερμάνει την πλαστική θήκη.
ΣΕΙΡΑ ECONOMY SKID - Γεννήτριες ατμού με πατενταρισμένο μη αγώγιμο σχεδιασμό

ΣΕΙΡΑ ECONOMY SKID - Γεννήτριες ατμού με πατενταρισμένο μη αγώγιμο σχεδιασμό

Γεννήτρια ατμού σειράς ECONOMY SKID, τροφοδοτούμενη με φυσικό αέριο, πετρέλαιο ή LPG. Διαθέσιμες δυνατότητες από 50 kg/h έως 700 kg/h. Γεννήτρια τοποθετημένη σε πλατφόρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, με αυξημένες διαστάσεις για την τοποθέτηση του μαλακτικού ιοντικής ανταλλαγής, σταθμός δοσολογίας με δεξαμενή προϊόντος αποοξυγόνωσης. Η παραγωγή μας περιλαμβάνει γεννήτριες που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο, LPG ή πετρέλαιο, βιομάζα όπως ξύλο ή πελλέτες, ηλεκτρικές.
TINO ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΣΤΕΡΙΖΑΤΟΡΑΣ - Παστερίωση και πήξη γάλακτος και για την εξαγωγή ρικότα

TINO ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΣΤΕΡΙΖΑΤΟΡΑΣ - Παστερίωση και πήξη γάλακτος και για την εξαγωγή ρικότα

ΟΙ ΤΙΝΙ ΠΑΣΤΟΡΙΖΑΤΟΡΕΣ ΜΙΝΙΠΟΛΥΒΑΛΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΟΡΙΖΑΤΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΡΙΚΟΤΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 100 ΕΩΣ 600 ΛΙΤΡΑ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 50 Ή 100 ΛΤ. ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΑΕΡΙΟ Ή ΜΕ ΑΤΜΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ Ή ΚΛΙΝΟΜΕΝΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΑΕΡΙΟ). ΚΑΤ' ΑΙΤΗΣΗ, ΟΙ ΤΙΝΙ ΠΑΣΤΟΡΙΖΑΤΟΡΕΣ ΜΙΝΙΠΟΛΥΒΑΛΕΝΤΕΣ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 200 ΛΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ/Η ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΜΕ ΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.
ΜΗΧΑΝΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ STRACCIATELLA - ΜΟΝΤΕΛΟ MPS01 - ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ αρ. 102020000019009

ΜΗΧΑΝΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ STRACCIATELLA - ΜΟΝΤΕΛΟ MPS01 - ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ αρ. 102020000019009

Η μηχανή έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή σφιχτών νήματος που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της στρακιατέλας, γέμιση των μπουράτων. Η μηχανή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ AISI 304 με ορισμένα μέρη από ειδικούς ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ κατάλληλους για επαφή με τρόφιμα. Η μηχανή είναι ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ και διακρίνεται από άλλες παρόμοιες που υπάρχουν στην αγορά για: - σφιχτό νήμα υψηλής πρόσφυσης κρέμας; - περιορισμένο αριθμό δομικών μερών; - υψηλή αξιοπιστία και παραγωγική ικανότητα; - υψηλό επίπεδο ασφάλειας; - ευκολία καθαρισμού και απολύμανσης, που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης; - μειωμένη συντήρηση. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ και ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ - ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΙ ΡΟΛΟΙ - ΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ - ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 4.0
Μηχανή Vacuum Cuisson 41 - CUISSON 41 είναι μια Αποτελεσματική και Εύκολη στη Χρήση Κατακόρυφη Μηχανή Συσκευασίας Vacuum

Μηχανή Vacuum Cuisson 41 - CUISSON 41 είναι μια Αποτελεσματική και Εύκολη στη Χρήση Κατακόρυφη Μηχανή Συσκευασίας Vacuum

Αυτόματη μηχανή συσκευασίας κενού πάγκου, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, εξοπλισμένη με κάθετη δεξαμενή, πατενταρισμένη και χαρακτηρισμένη από την καινοτόμο τεχνολογία "Power-steel" για τέλειο κενό. Ψηφιακός πίνακας ελέγχου, αδιάβροχος, με 36 προγράμματα, μεταξύ των οποίων αποκλειστικά προεπιλεγμένα προγράμματα (FTY), προγράμματα απομάκρυνσης αέρα (SDI) και προγράμματα για βάζα, σχεδιασμένα και για τον πιο απαιτητικό σεφ. Δεδομένα, κύκλος αφυδάτωσης αντλίας H2Out, σύστημα δημιουργίας κενού εξωτερικά με αξεσουάρ Easy, αντλία κενού 25 mc/h και αποσπώμενη ράβδος σφράγισης νέας σχεδίασης, μήκους 415 mm. Μπορεί να συσκευάσει: υγρά, στερεά και ευαίσθητα προϊόντα.
BURRATA - ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ

BURRATA - ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ

Η μπουράτα, το καμάρι της παραδοσιακής τυροκομίας της Πούλια, αποτελείται από ένα χέρι φτιαγμένο περίβλημα από μοτσαρέλα που δημιουργείται από τους τυροκόμους μας και γεμίζεται εσωτερικά με μια μαλακή καρδιά από κομμάτια μοτσαρέλας που έχουν σχιστεί στο χέρι και κρέμα, δίνοντας έτσι προέλευση σε ένα πακετάκι με εκλεκτή, γλυκιά και λεπτή γεύση. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρέσκια κατανάλωση, καρυκευμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή συνοδευόμενο από σαλάτα, ντοματίνια, ψωμί ή λεπτά πιάτα όπως καπνιστός σολομός, ή να χρησιμοποιηθεί για γέμιση πίτσας ή γκουρμέ πρώτων πιάτων. Εξαιρετικό επίσης σε συνδυασμό με ένα καλό ποτήρι κρασί.
Προβολόνε - Ημι-πικάντικο ώριμο τυρί

Προβολόνε - Ημι-πικάντικο ώριμο τυρί

Το παλαιωμένο προβολόνε είναι ένα τυρί παλαιωμένο με ελαστική ζύμη, παραγόμενο αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα, παραδοσιακά επεξεργασμένο και διαμορφωμένο στο χέρι και που ωριμάζει για περίπου 9 / 12 μήνες. Παρουσιάζεται σε κίτρινο χρώμα με πολύ παχύρρευστη υφή, σκληρό εξωτερικά και με πολύ έντονη και λίγο πικάντικη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί και σε φέτες ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί.